Lajme

Ka filluar Shkolla e 3-të Pranverore për Diplomatë të Rinj

09 Maj 2016

Prizren, 9 maj 2016 – Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe në bashkëpunim me Fondacionin gjerman Friedrich Ebert, ka filluar edicioni i tretë i Shkollës Pranverore për Diplomatë të Rinj, rreth temës kyçe "Sfidat e diplomacisë moderne".më shumë

Nënshkruhet marrëveshje me Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

06 Maj 2016

Prishtinë, 6 maj 2016 – Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës ka nënshkruar Marrëveshje Mirëkuptimi me Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.më shumë

Nënshkruhet marrëveshja me ENA të Francës

29 Prill 2016

Paris, 29 prill 2016 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me Shkollën Nacionale të Administratës (École nationale d'administration – ENA) të Francës. më shumë

AD në Javën e Frankofonisë në Kosovë me konferencën ”Diplomacia mjedisore”

25 Mars 2016

Prishtinë, 24 mars 2016 - Akademia Diplomatike me Departamentin për Organizata Ndërkombëtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Francës në Kosovë organizuan konferencën ”Diplomacia mjedisore”, në të cilën u shtjelluan kërcënimet dhe masat për frenimin e ngrohjes klimatike të tilla si vetëdijësimi i opinionit, ligjet dhe bashkëpunimi në nivel vendor dhe global.më shumë

Trajnim për aftësitë prezantuese dhe teknikat diplomatike

16 Mars 2016

Prishtinë, 14-15 mars 2016 - Akademia Diplomatike në bashkëpunim me the Ambassador Partnership, në kuadër të planit të punës për këtë vit, më 14 e 15 mars, ka organizuar trajnimin e radhës i cili këtë herë kishte për temë shkathtësitë e paraqitjes publike dhe teknikat e diplomacisë.më shumë

previous

131-135 Nga 233

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31