Lajme

Zgjerohet bashkëpunimi me Kolegjin e Iowa-së

10 Dhjetor 2015

Qyteti i Iowa-së, 7-9 dhjetor 2015 – Me ftesë të Kolegjit Juridik të Universitetit të Iowa-së, drejtori i Akademisë Diplomatike z. Skënder Durmishi realizoi vizitë në Kolegjin Jurdik të Universitetit të Iowa-së.më shumë

Trajnim për e-Diplomacinë me ekspertë nga Estonia

03 Dhjetor 2015

Prishtina, 2 dhjetor 2015 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës ka organizuar trajnim njëditor për e-Diplomacinë me Ambasadorin estonez Taavi Toom. Ky aktivitet është realizuar bazuar në Memorandumin e Mirëkuptimit që Akademia Diplomatike e ka nënshkruar me Shkollën Estoneze për Diplomaci.më shumë

Akademia Diplomatike e Maltës (MEDAC) ofron mbështetje për diplomacinë e Kosovës

01 Dhjetor 2015

Valëta, 30 nëntor 2015 – Akademia Diplomatike e Kosovës ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi edhe me një partner shumë të rëndësishëm dhe me reputacion të veçantë në lëmin e trajnimit dhe të studimeve diplomatike. Në Valëta të Maltës është nënshkruar Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Akademisë Diplomatike të Kosovës dhe Akademisë Diplomatike të Universitetit të Maltës (MEDAC). më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin Europian të Bryzhit

26 Nëntor 2015

Bryzh, 25 nëntor 2015 - Akademia Diplomatike e Kosovës ka nënshkruar marrëveshje Bashkëpunimi me Kolegjin Europian të Bryzhit (Bruges) në Belgjikë. Marrëveshja është nënshkruar nga drejtori i Akademisë Diplomatike, Z. Skender Durmishi, dhe Rektori i Kolegjit në Bryzh, Z. Jorg Monar.më shumë

Trajnim lidhur me arkivat dhe menaxhimin e dokumenteve të MPJ-së

25 Nëntor 2015

Prishtinë, 24 dhe 25 nëntor 2015 – Akademia Diplomatike në bashkëpunim me Departamentin e Arkivave në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë dhe me Institutin Hungarez për Punë të Jashtme dhe Tregti, për herë të parë organizoi trajnim dyditor për mënyrën e menaxhimit të dokumenteve zyrtare me fokus të veçantë në Ministri të Punëve të Jashtme.më shumë

previous

111-115 Nga 202

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30