Lajme

Trajnim për Protokollin e avancuar me z. Haki Merovci

20 Janara 2017

Prishtinë, 20 janar 2017 - Akademia Diplomatike e ka organizuar trajnimin për "Protokollin e avancuar – Diplomaci e rafinuar dhe suptile: Roli, njohuritë dhe praktikat” me Z. Haki Merovci, këshilltar dhe ekspert i protokollit. më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin e Maqedonisë

18 Janara 2017

Prishtinë, 18 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadorin e Republikës së Maqedonisë në Kosovë Sh. T. Z. Ilija Strashevski.më shumë

Takim kortezie me Ambasadoren Kroate ShSZnj Marija Kapitanovic

16 Janara 2017

Prishtinë, 16 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadoren e Republikës së Kroacisë në Kosovë Sh. S. Znj. Marija Kapitanovic.më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin e Malit të Zi ShTZ Ferhat Dinosha

16 Janara 2017

Prishtinë, 16 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë Sh. T. Z. Ferhat Dinosha.më shumë

Takim kortezie me Ambasadoren Gjermane

16 Janara 2017

Prishtinë, 16 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Sh. S. Znj. Angelika Viets.më shumë

previous

106-110 Nga 227

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31