Lajme

Takim kortezie me Ambasadoren Gjermane

16 Janara 2017

Prishtinë, 16 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Sh. S. Znj. Angelika Viets.më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin Francez ShTZ Didier Chabert

13 Janara 2017

Prishtinë, 13 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadorin e Republikës së Francës në Kosovë Sh. T. Z. Didier Chabert. më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin e SHBA-ve ShTZ Gregory Delawie

11 Janara 2017

Prishtinë, 11 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë Sh. T. Z. Gregory T. Delawie.më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin e Shqipërisë në Prishtinë

11 Janara 2017

Prishtinë, 11 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Prishtinë Sh. T. Z. Qemal Minxhozi. më shumë

Promovohet libri “Pushteti” i Blendi Fevziut

21 Dhjetor 2016

Prishtinë, 21 dhjetor 2016 – Akademia Diplomatike në margjina të Konferencës së Katërt të Ambasadorëve ka organizuar promovimin e librit “Pushteti, magjia, makthet dhe fundi i tij”, i autorit Blendi Fevziu.më shumë

previous

101-105 Nga 218

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30