Lajme

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE U PRIT NË TAKIM NGA AMBASADORIN I KUVAJTIT NË TIRANË

27 Nëntor 2018

Tiranë, 21 Nëntor 2018 - Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Shqipëris, në shoqërim të zëvendësministrit të të Punëve të Brendshme z. Abdulselami Shkodra, ambasadori Beqir Ismaili u prit në takim nga shkëlqësia e tij ambasadori i Kuvajtit në Shqipëri z. Fayez Mishari Al-Jassim.më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE U PRIT NË TAKIM NGA AMBASADORIN I KATARIT NË TIRANË

27 Nëntor 2018

Tiranë, 21 Nëntor 2018 - Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Shqipëris, në shoqërim të zëvendësministrit të Punëve të Brendshme z. Abdulselami Shkodra, ambasadori Beqir Ismaili u prit në takim nga shkëlqësia e tij ambasadori i Katarit në Shqipëri z. Ali Bin Hamd Almari.më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE U PRIT NË TAKIM NGA AMBASADORIN I EGJIPTIT NË TIRANË

27 Nëntor 2018

Tiranë, 21 Nëntor 2018 - Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Shqipëris, në shoqërim të zëvendësministrit të Punëve të Brendshme z. Abdulselami Shkodra, ambasadori Beqir Ismaili u prit në takim nga shkëlqësia e tij ambasadori i Egjiptit në Shqipëri z. Mohamed Khalil.më shumë

AKADEMIA DIPLOMATIKE ORGANIZOI PROMOVIMIN E LIBRIT “KALVARI DIPLOMATIK I SHTETIT TË KOSOVËS”

16 Nëntor 2018

Prishtinë, 15 nëntor 2018 - Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës u mbajt promovimi i librit “Kalvari diplomatik i shtetit të Kosovës” nga autori Shaban Murati.më shumë

AKADEMIA DIPLOMATIKE ORGANIZOI LIGJERATËN “PËRVOJAT E PRESIDENTËVE NË UDHËHEQJEN E POLITIKËS SË JASHTME”

12 Nëntor 2018

Prishtinë, 08 nëntor 2018 - Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës u mbajt ligjërata nga dy ish-presidentë të Republikës së Shqipërisë Sh.T.Z. Alfred Moisiu dhe Sh.T.Z. Rexhep Meidani, si dhe ish-presidenti i Republikës së Kosovës Sh.T.Z Fatmir Sejdiu.më shumë

previous

1-5 Nga 233

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31