Lajme

Fillon trajnimi “Fulbright” për lidership dhe menaxhment për nivelin e lartë të MPJ-së

20 Janara 2020

Prishtinë, 20 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës, me përkrahjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, të hënën ka filluar trajnimin për lidership dhe menaxhment për nivelin e lartë menaxherial, respektivisht për diplomatë dhe zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Jashtme (MPJ). më shumë

Mbahet mbledhja e Bordit të Akademisë Diplomatike

20 Janara 2020

Prishtinë, 17 janar 2020 - Nën kryesimin e drejtorit të përgjithshëm të Akademisë Diplomatike, Fatmir Haxholli së bashku me dy drejtorë nga Akademia Diplomatike, Dren Zeka dhe Kaltrina Ademi, është mbajtur mbledhja e Bordit të Akademisë Diplomatike.më shumë

Akademia Diplomatike mban trajnimin për protokollin shtetëror

20 Janara 2020

Prishtinë, 16 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Departamentin e Protokollit të Shtetit, kanë organizuar për zyrtarë të Ministrisë trajnimin mbi protokollin e shtetit, me synim gërshetimin e aspekteve teorike dhe praktike të protokollit dhe imuniteteve.më shumë

previous

1-3 Nga 3

next
<< < 1 >> >
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31