Lajme

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE TAKOI REKTORIN E UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS

25 Korrik 2018

Prishtinë, 23 Korrik 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili u prit në një takim nga rektori i Universitetit të Prishtinës z. Marjan Dema.më shumë

AKADEMIA DIPLOMATIKE MBAN TRAJNIMIN PËR SIGURI KIBERNETIKE

17 Korrik 2018

Prishtinë, 16 korrik 2018 - Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me departamentin e TI të Ministrisë të Punëve të Jashtme dhe ligjërues nga Policia e Kosovës ka mbajtur një trajnim për zyrtarë nga MPJ për sigurinë kibernetike.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next
<< < 1 >> >
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31