Lajme

Përmbyllet cikli i parë i ligjëratave të organizuara nga akademia diplomatike

07 Qershor 2018

Prishtinë, 05 qershor 2018 – Ka përfunduar cikli i parë i ligjëratave të organizuara nga Akademia Diplomatike për zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Jashtme lidhur me funksionimin e MPJ-së dhe politikën e jashtme.më shumë

Drejtori i Departamentit për Çështje Rajonale mban ligjëratë në Akademinë Diplomatike

07 Qershor 2018

Prishtinë, 07 Qershor 2018 – Përgjegjësia dhe detyrat e departamentit për çështje rajonale, ishin pjesë të ligjeratës nga drejtori i Departamentit për Çështje Rajonale, z. Fitim Gllareva.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next
<< < 1 >> >
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30