Lajme

Akademia Diplomatike dhe Universiteti “Ukshin Hoti” organizuan konferencë për Ditën e Evropës

11 Maj 2017

Prizren, 8 maj 2017 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Fakultetin Juridik të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, për nder të Ditës së Evropës, kanë organizuar konferencë me temën: “Sa është i sigurt Bashkimi Evropian në rrugëtimin e tij”.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitë në Egjipt, në fokus forcimi i marrëdhënieve bilaterale

11 Maj 2017

Kajro, 2-3 maj 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, ka zhvilluar një vizitë zyrtare në Egjipt, ku ka takuar zyrtarë të lartë të këtij shteti. Qëllimi i kësaj vizite ishte forcimi i marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next
<< < 1 >> >
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31