Suivez-nous sur:

Fjalimi i Zëvendës-Kryeministrit të Parë dhe Ministrit të Jashtëm në ceremoninë e shpalljes së fituesve të çmimeve për fotografitë dhe shkrimeve më të mira për promovimin e Kosovës gjatë vitit 2017

Le Ministre des Affaires Etrangères et premier Vice-Premier Ministre du Kosovo, Behgjet Pacolli, a accueilli son homologue, le ministre grec des Affaires étrangères, Nikos KotziasLe Premier Vice-Premier ministre et Ministre des Affaires Etrangères, Behgjet Pacolli, a rencontré le Groupe d'Amitié du KoweïtCommuniqué de presseLe ministre des Affaires Etrangères, Pacolli, rencontre la Ministre des Affaires Etrangères de la Principauté de Liechtenstein, la volonté mutuelle d'approfondir la coopération