Suivez-nous sur:

Fjala e SH.T. Hashim Thaçi, zëvendëskryeministër i parë dhe ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara