Suivez-nous sur:

Fjalimi i zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në ceremoninë e dhënies së çmimit “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti i Tiranës