Suivez-nous sur:

Hoxhaj: Bisedimet Kosovë-Serbi janë në interes të dy vendeve dhe qytetarëve të tyre

Interview du ministre Enver Hoxhaj pour "Epoken e Re"La Serbie plus agressive envers le Kosovo