Pratite nas:

Ministri i Jashtëm Pacolli: Kosova dhe Sllovenia do të thellojnë bashkëpunimin ekonomik, Forumi Ekonomik brenda tre muajve

Zëvendës-ministrja e Jashtme Vuniqi, po merr pjesë në konferencën e shteteve afrikane në Egjipt, takime me përfaqësues shtetesh njohëse dhe jo-njohëseIzložba „Prirodne lepote Kosova“ predstavljena u Švajcarskoj Ministar Pacolli u ASD, potvrđuje se američka podrška angažovanje Zamenik ministra inostranih poslova Anton Berisha reaguje na izjavama srpskog patrijarha: Njegove izjave su konstatacije za žalost i van prazničkog duha