Pratite nas:

Zëvendës Ministri Hoti merr pjesë në promovimin e krijimtarisë shqiptare në Malmë të Suedisë

Zëvendës-ministrja e Jashtme Vuniqi, po merr pjesë në konferencën e shteteve afrikane në Egjipt, takime me përfaqësues shtetesh njohëse dhe jo-njohëseZamenik Premijera Pacolli na zvaničnu posetu SAD, očekuje se da razvije sastanke na visokom nivou Zašto Korča kao novi početak za saradnju sa Albanijom?Ministar Pacolli u ASD, potvrđuje se američka podrška angažovanje