Pratite nas:

Ministri i Jashtëm Pacolli pret një delegacion të BE-së, diskutohen çështje të sigurisë

Zamenik Premijera Pacolli na zvaničnu posetu SAD, očekuje se da razvije sastanke na visokom nivou Ministar inostranih poslova Pacolli u Atlantskom Savetu: Jedino ekonomski razvoj može rešiti među-etnički sukob Kosovo se postrojava uz meÄ‘unarodne partnere radi podržavanja osnovnih prava IranacaZëvendës-ministrja e Jashtme Vuniqi, po merr pjesë në konferencën e shteteve afrikane në Egjipt, takime me përfaqësues shtetesh njohëse dhe jo-njohëse