Follow Us:

Kosova dhe SHBA-të fuqizojnë amendamentin e nëntë të marrëveshjes së grantit për objektivat zhvillimore

First Deputy Prime Minister & Foreign Minister Behgjet Pacolli met the Friendship Group from KuwaitPress releasePress ReleaseMinistry of Foreign Affairs condemns the attack on Saudi Arabia