Follow Us:

Fjalimi i Zëvendëskryeministrit të Parë dhe Ministrit të Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, në panelin Investing in the Future: Can Entrepreneurs 'Fix' the Balkans në Uashington D.C.

Press releaseForeign Ministry Starts Cycle of Lectures on Global and Regional DevelopmentForeign Minister and First Deputy Prime Minister of Kosovo, Behgjet Pacolli, welcomed his counterpart, the Greek Foreign Minister Nikos KotziasFirst Deputy Prime Minister & Foreign Minister Behgjet Pacolli met the Friendship Group from Kuwait