Follow Us:

Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli merr pjesë në përurimin e liqenit akumulues në lumin Ibër

Foreign Minister and First Deputy Prime Minister of Kosovo, Behgjet Pacolli, welcomed his counterpart, the Greek Foreign Minister Nikos KotziasForeign Ministry Starts Cycle of Lectures on Global and Regional DevelopmentPress releaseForeign Minister Mr Pacolli congratulates Israel on the 70th anniversary of Independence and calls upon re-considering Kosovo's recognition