Follow Us:

Fjalimi i plotë i Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, z Behgjet Pacolli, në konferencën “NATO dhe Ballkani Perëndimor

Kosovo's New Foreign Policy RoadmapThe speech of the Deputy Prime Minister and Minister of Foreign Affairs of the Republic of Kosovo, Hashim Thaqi, upon “Doctor Honoris Causa” award ceremony from University of Tirana Statement by H.E. Mr. Hashim Thaçi, the First Deputy Prime Minister and Minister of Foreign Affairs of the Republic of Kosovo, at the United Nations Security CouncilFirst Deputy Prime Minister Thaçi for “EurActiv”: Kosovo’s European future edges closer