Na ndiqni në:

Tuvalu njeh Republikën e Kosovës

Prishtinë, 19 nëntor 2010 - Misioni i përhershëm i Tuvalusë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara njofton Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës se Qeveria e Tuvalusë e njeh Republikën e Kosovës si shtet të pavarur dhe sovran.

Letra është dërguar më 18 nëntor 2010 dhe paraqet njohjen e 72 ndërkombëtare të Kosovës.

Hoxhaj takon ambasadorin hungarez, diskutojnë për marrëveshjet ekonomike para vizitës së ministrit të jashtëm të Hungarisë në KosovëMurtezaj në Samitin e Ballkanit: Kosova është e përcaktuar qartë për vizionin evropianPas njohjes nga Singapori, Kosova përfiton nga Programi i Bashkëpunimit të këtij shtetiMPJ dënon ashpër sulmin ndaj Konsullatës së Përgjithshme të Turqisë në Prizren, marrëdhëniet me Turqinë janë të shkëlqyera