Na ndiqni në:

Muhamedin Kullashi, ambasador jo-rezident në Principatën e Monakos

Monako, 22 janar 2013 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Francë, Muhamedin Kullashi, i dorëzoi letrat kredenciale në cilësinë e ambasadorit jo-rezident të Republikës së Kosovës në Principatën e Monakos.

Në një ceremoni shtetërore të zhvilluar në rezidencën zyrtare, ambasadori Kullashi ia dorëzoi letrat kredenciale Princit të Monakos, Alberti II, në praninë e autoriteteve të larta, ndër të cilët dhe këshilltari për Marrëdhënie me Jashtë, José Badia.

Të njëjtën ditë, letrat kredenciale, Princit Alberti II, ia kanë dorëzuar edhe ambasadori i Holandës dhe ambasadori i Nigerisë.

Akreditimi i ambasadorit Kullashi në Principatën e Monakos, është një hap i rëndësishëm në zhvillimin e marrëdhënieve diplomatike dhe forcimin e bashkëpunimit bilateral ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Principatës së Monakos.

Hoxhaj takon ministren Wallstrom: Suedia mbështetëse e madhe e KosovësMPJ përgënjeshtron lajmet e mediave serbe: Janë pjesë e fushatës qëllimkeqe për dëmtimin e imazhit të KosovësMinistri i Jashtëm, Hoxhaj nënshkruan marrëveshje me BE-në për monitorimin e zgjedhjeveHoxhaj takon homologun nga Estonia, mbështetje për Kosovën në agjendën evropiane dhe të integrimeve