Na ndiqni në:

Lajme - MPJ

Zëvendësministri Murtezaj në punimet e Seminarit rajonal me vendet e Ballkanit Prishtinë, 27 shtator 2016 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës Valon Murtezaj hapi punimet e seminarit rajonal “Dialogu...më shumë
Hoxhaj në New York takon homologët nga Gjermania dhe Tajlanda, Kosova e bekuar me miqtë e sajNew York, 26 Shtator 2016 - Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar me agjendën diplomatike në kuadër të margjinave të...më shumë
Hoxhaj takon homologët e shteteve njohëse, kërkon mbështetje për betejat e ardhshme diplomatike të KosovësNew York, 24 Shtator 2016 - Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar me takime në kuadër të punimeve të Asamblesë së...më shumë
Hoxhaj takon ministrat e jashtëm të Armenisë dhe Bullgarisë, Kosova e hapur për bashkëpunimeNju Jork, 23 shatator 2016 – Në vazhdimin e punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së, Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës...më shumë
Nënshkruhen marrëdhëniet diplomatike me Gambinë, Hoxhaj pret dinamikë më të shtuarNew York, 23 Shtator 2016 - Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj ka vazhduar agjendën intensive në ditën e pesë të takimeve që po zhvillohen në New...më shumë
Zëvendësministri Murtezaj priti një delegacion të MPJ të SllovenisëPrishtinë, 23 shtator 2016 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj, ka pritur në takim një delegacion...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2042