Follow us on:

Lajme - MPJ

Zëvendësministri Selimi priti ambasadoren e re të Kroacisë në Kosovë, Marija KapitanoviqPrishtinë, 5 shkurt 2016 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Petrit Selimi ka pritur sot Shkëlqesinë e Saj,...më shumë
Deputetët e Parlamentit Evropian kërkojnë nga Komisioni të përshpejtojë integrimin e Kosovës në BEStrasburg, 4 shkurt 2016 – Deputetët e Parlamentit Evropian (DPE-të) i kanë bërë thirrje Komisionit Evropian dhe qeverive të BE-së që të...më shumë
Shpallet juria e edicionit të sivjetmë të #InstaKosova, gara mbetet e hapur deri më 10 shkurtPrishtinë, 4 shkurt 2016 – Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës do ta mbajë të hapur garën #InstaKosova deri më 10 shkurt,...më shumë
Konferenca ndërkombëtare “Germia Hill” mblodhi afro 200 mysafirë nga 40 shtete të ndryshme të botësPrishtinë, 3 shkurt 2016 – Prishtina ishte nikoqire e konferencës së tretë ndërkombëtare “Germia Hill”, me temë “Siguria në Evropën...më shumë
Fuqizohet marrëveshja për bashkëpunim ndërkufitar ndërmjet Kosovës, Shqipërisë dhe Komisionit EvropianPrishtinë, 3 shkurt 2015 – Nga 29 dhjetori i vitit të kaluar është fuqizuar marrëveshja financiare për IPA 2014 dhe 2015 për bashkëpunim ndërkufitar...më shumë
Hyn në fuqi marrëveshja për bashkëpunim ndërkufitar ndërmjet Kosovës, Maqedonisë dhe Komisionit EvropianPrishtinë, 3 shkurt 2016 – Është ratifikuar dhe ka hyrë në fuqi më 30 dhjetor 2015, marrëveshja financiare për IPA 2014 për bashkëpunim...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 1886