Na ndiqni në:

Lajme - MPJ

Murtezaj: Kosova e përkushtuar për forcimin e bashkëpunimit rajonal Pravets, 31 maj 2016 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj ka mbajtur sot një fjalim në forumin e ministrave...më shumë
Selimi: Kosova dhe Tajlanda thellojnë marrëdhënietPrishtinë, 31 maj 2016 – Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Petrit Selimi, ka pritur sot Zëvendësdrejtorin e...më shumë
Sot fillon konferenca ndërfetare, dy nobelistë arrijnë në KosovëPrishtinë, 31 maj 2016 – Sot në Prishtinë fillon një ndër takimet më të mëdha të dialogut ndërfetar në Evropë. Konferenca...më shumë
Murtezaj: Kosova e përkushtuar për zhvillim social dhe ekonomik të Evropës JuglindorePravets, 30 maj 2016 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj po merr pjesë në takimin e Bordit udhëheqës...më shumë
Ministri Selimi: Rruga evropiane e Kosovës është e pakthyeshmePrishtinë, 30 maj 2016 - Ministri në detyrë, Petrit Selimi ka mbajtur sot një ligjëratë para anëtarëve të Kolegjit Mbretëror Britanik për Studime...më shumë
Ambasadori kanadez Maksymiuk paralajmëron investime kanadeze në KosovëPrishtinë, 26 maj 2016 - Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Petrit Selimi, ka pritur sot ambasadorin kanadez Daniel Maksymiuk....më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 1937