Follow us on:

Lajme - MPJ

Thaçi në Berlin, Kosova në rrugë të sigurt drejt BE-së24.11.2015Berlin, 24 nëntor 2015 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim...më shumë
Zëvendëskryeministri Thaçi nesër në vizitë zyrtare në Berlin23.11.2015Prishtinë, 23 nëntor 2015 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i jashtëm i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka...më shumë
Liderët kosovarë u pritën nga krerë evropianë në Bruksel19.11.2015Bruksel, 11 nëntor 2015 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim...më shumë
Kosova drejt aderimit në Konventën e Apostiles dhe në Gjykatën e Përhershme të Arbitrazhit19.11.2015Republika e Kosovës ka pranuar prej Ministrisë së Jashtme të Holandës konfirmimin formal të pranimit për depozitim të akteve të aderimit në...më shumë
Krerët kosovarë priten në Bruksel nga komisionerja Mogherini dhe eurodeputetja Lunacek18.11.2015Bruksel, 18 nëntor 2015 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim...më shumë
Delegacioni i Kosovës kërkon mbështetjen e PE për liberalizimin e vizave18.11.2015Bruksel, 18 nëntor 2015 – Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi, së...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 1841