Follow us on:

Shtetet që e kanë njohur Republikën e Kosovës

Nr.Shteti
1.Kostarika
2.Shtetet e Bashkuara të Amerikës
3.Franca
4.Afganistani
5.Shqipëria
6.Turqia
7.Mbretëria e Bashkuar
8.Australia
9.Senegali
10.Letonia
11.Gjermania
12.Danimarka
13.Estonia
14.Italia
15.Luksemburgu
16.Peru
17.Belgjika
18.Polonia
19.Zvicra
20.Austria
21.Irlanda
22.Suedia
23.Holanda
24.Islanda
25.Sllovenia
26.Finlanda
27.Japonia
28.Kanadaja
29.Monako
30.Hungaria
31.Kroacia
32.Bullgaria
33.Lihtenshtajni
34.Korea Jugore
35.Norvegjia
36.Republika e Ishujve Marshall
37.Republika e Naurusë
38.Burkina Faso
39.Lituania
40.San Marino
41.Republika Çeke
42.Liberia
43.Sierra Leone
44.Kolumbia
45.Belize
46.Malta
47.Samoa
48.Portugalia
49.Mali i Zi
50.Maqedonia
51.Emiratet e Bashkuara Arabe
52.Malajzia
53.Mikronezia
54.Panama
55.Republika e Maldiveve
56.Republika e Palaut
57.Republika e Gambias
58.Mbretëria e Arabisë Saudite
59.Unioni i Komoreve
60.Mbretëria e Bahrainit
61.Mbretërie Hashemite e Jordanit
62.Republika Domenikane
63.Zelanda e Re
64.Republika e Malawit
65.Republika e Mauritanisë
66.Mbretëria e Swazilandit
67.Republika e Vanuatus
68.Republika e Xhibutit
69.Republika e Somalisë
70.Republika e Hondurasit
71.Republika e Kiribatit
72.Tuvalu
73.Katari
74.Republika e Guinea-Bissau
75.Sulltanati i Omanit
76.Principata e Andorrës
77.Republika e Afrikës Qendrore
78.Republika e Nigerit
79.Republika e Guinea Conakry
80.Republika e Beninit
81.Santa Lucia
82.Republika e Gabonit
83.Bregu i Fildishtë
84.Kuvajti
85.Republika Federale e Nigerisë
86.Republika e Haitit
87.Sao Tome dhe Principe
88.Brunei Darussalam
89.Republika e Çadit
90.Papua Guinea e Re
91.Burundi
92.Timori Lindor
93.Republika e Fixhit
94.Saint Kitts dhe Nevis
95.Dominica
96.Pakistan
97.Republika e Jemenit
98.Guyana
99.Tanzania
100.Egjipti
101.Tajlanda
102.Grenada
103.Libia
104.Salvadori
105.Mbretëria e Tongos
106.Lesoto
107.Togo
108.Ishujt Solomon