Na ndiqni në:

Diplomacia Ndërfetare

Le Monde: Kosova simbolike eksporton harmoninë ndërfetarePrishtinë, 2 korrik 2015 - Gazeta prestigjioze franceze "Le Monde" ka botuar sot një reportazh nga konferenca e katërt ndërkombëtare ndërfetare e mbajtur në...më shumë
Eliot Engel: Kosova, model i promovimit të harmonisë ndërfetarePrishtinë, 1 korrik 2015 - Në Kosovë po qëndron kongresmeni Eliot Engel, nënkryetar i Komisionit për Punë të Jashtme të Dhomës së...më shumë
Nisma ndërfetare e Kosovës bën jehonë në mbarë botënPrishtinë, qershor 2015 - Konferenca e katërt ndërkombëtare ndërfetare e organizuar në Prishtinë ka vendosur rekorde të reja për shtrirje globale...më shumë
Kosova, nikoqire e konferencës globale ndërfetarePrishtinë, 27 maj 2015 - Nga 28-30 maj, Kosova do të organizojë konferencën e 4-të ndërkombëtare ndërfetare në të cilën do të nxirren...më shumë
Java e Tolerancës dhe Pajtimit përmbyllet me një ligjëratë me temën “Kurani dhe Dashuria” nga L.M.T. Princ Ghazi i JordanisëEnjte 29 Maj 2014, Prishtinë

Java e Tolerancës dhe Pajtimit u përmbyll me një ligjëratë nga Lart Madhëria e Tij Princ Ghazi bin Muhammad i...
më shumë
Konferenca ndërfetare e Kosovës përfundon me angazhimet për bashkëjetesë dhe bashkëpunimPrishtinë, 27 Maj 2014 - Konferenca ndërkombëtare ndërfetare e Kosovës që u mbajt në Prizren nga 23- 25 Maj përfundoj me dëshirën për të...më shumë
Java e Tolerancës dhe Pajtimit vazhdon me Promovimin e Librit të titulluar “Shkatërrimi i trashëgimisë islame në Luftën e Kosovës, 1998-1999”Prishtinë, 27 maj 2014 - Sot në Prishtinë u promovua libri i titulluar “Shkatërrimi i Trashëgimisë Islame në Luftën e Kosovës 1998-1999”....më shumë
Konferenca ndërfetare mbledh udhëheqës global fetarë e udhëheqës të shoqërisë civile për të shënuar fillimin e Javës së Tolerancës dhe PajtimitPrishtinë, 23 Maj 2014 - Mbi 150 mysafirë nga afërsisht 50 shtete do të mblidhen në qytetin historik të Prizrenit nga 23 deri më 25 maj në konferencën e...më shumë