Na ndiqni në:

Tuvalu njeh Republikën e Kosovës

Prishtinë, 19 nëntor 2010 - Misioni i përhershëm i Tuvalusë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara njofton Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës se Qeveria e Tuvalusë e njeh Republikën e Kosovës si shtet të pavarur dhe sovran.

Letra është dërguar më 18 nëntor 2010 dhe paraqet njohjen e 72 ndërkombëtare të Kosovës.

Hoxhaj në Samitin e Triestes: Zhvillimi ekonomik i Ballkanit parakusht për integrimKomunikatë për medie: Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës do të hapin librin e ngushëllimeve për ish-Kryeministrin, Bajram RexhepiRepublika e Kosovës dhe Republika e Maqedonisë nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e pikës kufitare në StançiqHoxhaj në Forumin e Dubrovnikut: Kosova shembull në parandalimin e kërcënimeve të jashtme