Na ndiqni në:

Ministri Hyseni priti shefen e Zyrës për Kosovën në Komisionin Evropian, znj. Genoveva Ruiz Calavera

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Skender Hyseni, priti në një takim pune shefen e Zyrës për Kosovën në Komisionin Evropian, znj. Genoveva Ruiz Calavera.

Prishtinë, 10 shtator 2008.

Gjatë takimit, ministri Hyseni e njohu bashkëbiseduesen e tij me zhvillimet aktuale në Kosovë, me sfidat me të cilat Kosova po përballet pas shpalljes së pavarësisë, me punën që po bën Ministria e Jashtme e Kosovës për ngritjen e infrastrukturës diplomatike, përmes ngritjes së misioneve diplomatike të Kosovës në botë etj.


Ministri Hyseni dhe znj. Calavera biseduan rreth procesit integrues të Kosovës dhe anëtarësimit të saj në instittucionet ndërkombëtare, procesin e njohjeve të shtetësisë së Kosovës, zhvillimet aktuale në vend etj. 

Ministri i Jashtëm Pacolli takon përfaqësuesit e Fondacionit Heritage, vlerësohen arritjet e Kosovës në Indeksin për Liritë EkonomikeEditorial: A ka një vend tjetër afër Italisë, ku fjala Paqe mund të tingëllojë më fort se Kosova? Nga Behgjet Pacolli, ministër i jashtëm i KosovësMinistri i Jashtëm Pacolli: Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar do të bashkëpunojnë ngushtë në adresimin e dhunës seksuale gjatë luftës në KosovëMinistri Jashtëm Pacolli takon Lordin Amad, diskutohet për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë