Na ndiqni në:

Zëvendësministri Dedaj priti përfaqësuesit e Rotary Klubit Amerikane

Prishtinë, 7 qershor 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Gjergj Dedaj, priti përfaqësuesit e Rotary Klubit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Elise Cadigan, Stephanie Urchuck dhe Ruzhdi Bakallin, të cilët fillimisht i falënderoi për mbështetjen dhe kontributin që Fondacioni i Rotary Klubit Amerikan po bënë për qytetarët e Kosovës në nevojë dhe institucionet shëndetësore dhe arsimore të Republikës së Kosovës.

Zyrtarët e Fondacionit të Rotary Klubit Amerikan theksuan se janë këtu për t’u njoftuar me nevojat emergjente të popullatës së Kosovës dhe përmes projekteve tona të vazhdojnë të mbështesin Kosovën në fushën e shëndetësisë dhe arsimit.

Ministri i Jashtëm Pacolli vizitë zyrtare në Austri, kërkon mbështetje për liberalizimin e vizave dhe anëtarësim në Organizata NdërkombëtareMinistri i Jashtëm, Pacolli, pranon letër falenderimi nga Sekretari Amerikan i Shtetit Pompeo, vlerësohen marrëdhëniet strategjike dhe speciale në mes dy vendeveMinistri i Jashtëm Pacolli pritet nga homologu zviceran Cassis, Kosova dhe Zvicra ri-konfirmojnë marrëdhëniet e veçantaMinistri i Jashtëm Pacolli vizitë në Holandë, mbështetja holandeze për liberalizimin e vizave e rëndësisë së veçantë