Na ndiqni në:

Fuqizohet plotësim ndryshimi i Marrëveshjes për IPA 2012 në mes të Kosovës dhe Bashkimit Evropian

Prishtinë, 19 dhjetor 2017 – Republika e Kosovës ka fuqizuar plotësim – ndryshimin 2 të Marrëveshjes për IPA 2012 në mes të Kosovës dhe Bashkimit Evropian, e nënshkruar me datë 20.11.2017. Plotësimin ndryshimi është publikuar edhe në gazetën zyrtare në linkun në vijim. https://gzk.rks-gov.net/ActDetail.aspx?ActID=15708

“Plotësim – ndryshimin 2 të Marrëveshjes për IPA 2013 në mes të Kosovës dhe Bashkimit Evropian ”, e nënshkruar me datë 20.11.2017; https://gzk.rks-gov.net/ActDetail.aspx?ActID=15709“Marrëveshjen financiare për IPA 2016 pjesa e dytë”, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian, e nënshkruar me datë 07.12.2017. Për njoftimin tuaj, ju dërgojmë bashkëngjitur linkun e publikimit në GZ https://gzk.rks-gov.net/ActDetail.aspx?ActID=15707 

Vijon vizita e ministrit të jashtëm të Kosovës në Sofje: takim me shefen e Komisionit të Politikës së jashtme të Kuvendit të Bullgarisë dhe pjesëmarrje në Forumin e Odave të Tregtisë dhe Industrisë së dy vendeveFjalimet e Zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, dhe Kryetarit të Bashkisë së Kukësit, z. Bashkim Shehu, me rastin e nderimit të zëvendëskryeministrit të parë dhe ministrit të jashtëm, Behgjet Pacolli me titujt: Qytetar Nderi i Kukësit dhe Nderi i Qarkut KukësMinistri i Jashtëm Pacolli: Përfaqësimi diplomatik i Kosovës në Kostarikë, i rëndësishëm për prezencën tonë në Amerikën LatineTakim i suksesshëm midis dy ministrave të jashtëm dhe zëvendëskryeministrave të Bullgarisë dhe Kosovës, Zaharieva dhe Pacolli në Sofje