Na ndiqni në:

Zëvendësministri Dedaj ftohet në Bruksel

Prishtinë, 23 nëntor 2017 - Zevendësministri i Punëve të Jashtme të Republikes së Kosovës, z. Gjergj Dedaj është ftuar në Samitin për Ballkanin Perëndimore në Bruksel, të organizuar nga Miqt e Evropës, Qendra Rokfeler dhe institucionet e Bashkimit Europian.

Në këtë samit janë ftuar shumë zyrtar dhe autoritete të vendeve të Ballkanit Perëndimor, përfshirë edhe kryeministrin e Shqiperisë, Edi Rama, pastaj zyrtarë të lartë të BE-së dhe autoritete të rëndësishme evuropiane, për të debatuar për të ardhmen e Ballkanit Perëndimor.

Ministri Jashtëm Pacolli takon Ministrin e shtetit britanik për Evropë dhe Amerikat Dunkan, i shpreh mbështetje për Britaninë e Madhe në krizën me RusinëZëvendësministri Dedaj priti zëvendës ambasadoren e Zvicrës në Kosovë Ministri i Jashtëm Pacolli: Kosova pret në fund të afatit të diskutimeve me Serbinë, një Kontratë Paqeje ku Serbia e pranon vendin tonë si realitet i padiskutueshëm shtetërorZëvendësministri i Punëve të Jashtme Besnik Hoti pret në takim zëvendësministrin e MTI-së, Faton Thaçi