Na ndiqni në:

Agjenda e vizitës së nesërme të Zëvendëskryeministrit të Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme të Kosovës, z.Behgjet Pacolli në Malin e Zi

E martë, 26 Shtator 2017


10:15 Takim me Z. Srdjan Darmanović Ministër i Punëve të Jashtme i Malit të Zi Villa “Gorica”

11:20 Pritja tek Zv/Kryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Zoran Pazhin

12:00 Takim me Z.Ivan Brajović Kryetar i Parlamentit të Malit të Zi
Lokacioni: Villa “Gorica”

12:40 Takimi me Z. Filip Vujanović President i Malit të Zi
Lokacioni: Villa “Gorica”

15:15 Takim me drejtuesit e Partive Politike Shqiptare në Mal të Zi

Bashkia e Kukësit nderon Ministrin e Jashtëm Pacolli për kontributin e tij gjatë luftës dhe vizionin për krijimin e Hapësirës së Përbashkët Ekonomike KombëtareZëvendësministri Dedaj: Arbëreshet janë krenaria heroike e Arbërisë!Fjalimet e Zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, dhe Kryetarit të Bashkisë së Kukësit, z. Bashkim Shehu, me rastin e nderimit të zëvendëskryeministrit të parë dhe ministrit të jashtëm, Behgjet Pacolli me titujt: Qytetar Nderi i Kukësit dhe Nderi i Qarkut KukësDeklaratë e MPJ-së në lidhje me Raportin e Komisionit Evropian mbi Kosovën