Na ndiqni në:

Ministri Hyseni do të vizitojë Republikën e Çekisë

Me ftesë të ministrit të jashtëm të Republikës Çeke Karel Schwarzenberg, ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Skender Hyseni do të bëjë një vizitë pune një ditore në Republikën Çeke.

Prishtinë, 15 gusht 2008

Vizita do të zhvillohet të premten e ardhshme, më 22.08. 2008. Përveç takimit me homologun e tij Schwarzenberg, ministri Hyseni në Pragë, do të ketë edhe takime të shumta në qeverinë dhe Parlamentin çek.

Zëvendësministri Dedaj priti përfaqësuesit e Rotary Klubit AmerikaneMinistri i jashtëm Pacolli takoi përfaqësuesit e agjencisë japoneze JICA, diskutohet krijimi i zonës ekonomike japoneze në Kosovë Komunikatë për mediaZëvendëskryeministri Pacolli takoi homologun nga Luksemburgu Asselborn, ri-konfirmohet vazhdimi i mbështetjes për Kosovën