Na ndiqni në:

Ministri Hyseni merr pjesë në seancën e Këshillit të Sigurimit

Pas qëndrimit në Uashington, ku, së bashku me presidentin Sejdiu dhe kryeministrin Thaçi, mori pjesë në takimet me presidentin e SHBA-ve Xhorxh W. Bush dhe Sekretaren e Shtetit Kondoliza Rajs, ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka udhëtuar për në Nju-Jork.

Prishtinë, 24 korrik 2008

Minsitri Hyseni pritet të marrë pjesë në seancën e Këshillit të Sigurimit në OKB, më 25 korrik 2008.

Në seancë do të debatohet për raportin e rregullt politik, të paraqitur nga Sekretari i Përgjithëm i OKB-së, Ban Ki-moon.

Në ndërkohë, gjatë qëndrimit në selinë e OKB-së, ministri Hyseni do të zhvillojë një varg takimesh me përfaqësues të vendeve të ndryshme të botës. 

Zëvendësministri Berisha pjesëmarrës në koncertin ‘Mesha e Paqes’ në HolandëMinistri i Jashtëm Pacolli pritet nga udhëheqësit më të lartë të shtetit të Iowa-s në ShBA, merr njohje të veçantë në Dhomën e PërfaqësuesveZëvendësministri i Jashtëm Anton Berisha në Vatikan takon Antoine CamilleriSqarim përkitazi me nxjerrjen e vendimeve për vazhdim të mandatit të përfaqësuesve diplomatik nga Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Z. Behgjet Pacolli