Na ndiqni në:

Murtezaj po qëndron për vizitë të rëndësishme në Greqi

Athinë, 21 shtator 2016 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj fillon sot vizitën zyrtare në Athinë.

Zëvendësministri Murtezaj do të takohet me homologun e tij grek, Dimitris Mardas me të cilin do të diskutojnë për çështje të interesit të përbashkët ndërmjet dy vendeve si dhe thellimin e bashkëpunimin ekonomik.
 
Murtezaj në Athinë po e udhëheq delegacionin kosovar të përbërë nga zyrtarë të MPJ-së dhe resorë tjerë qeveritar. 

Zëvendësministri Dedaj: Arbëreshet janë krenaria heroike e Arbërisë!Zëvendësministri i Jashtëm Gjergj Dedaj nderohet nga Arbëreshët Deklaratë e MPJ-së në lidhje me Raportin e Komisionit Evropian mbi KosovënSqarim për media