Na ndiqni në:

MPJ i bashkohet botës demokratike kundër provokimeve të fundit nga Koreja e Veriut

Prishtinë, 18 prill 2012 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, ka përcjellë me shqetësim zhvillimet e fundit në lindje të largët, pas paralajmërimeve të Koresë së Veriut për lansimin e një rakete në hapësirë.

MPJ e Kosovës i bashkohet botës demokratike perëndimore kundër këtyre përpjekjeve provokuese dhe të rrezikshme për sigurinë, stabilitetin dhe paqen në rajonin e atjeshëm dhe mbarë botën.

 

Zëvendësministri i Jashtëm Anton Berisha në Vatikan takon Antoine CamilleriMinistri i Jashtëm Pacolli takon Sekretarin e Përgjithshëm të Këshillit të Evropës, i prezanton synimin e Kosovës për anëtarësim në këtë OrganizatëZëvendësministri Berisha priti në takim ambasadorin e Çekisë, Ivo ŠilhavyMinistri i Jashtëm Pacolli takon përfaqësuesen e Ambasadës amerikane, Hyland pranon letrat e urimit nga Presidenti Trump dhe Sekretari Tillerson