Na ndiqni në:

Timori lindor përkrah Kosovën

Po në Nju-Jork, ministri Hyseni, është takuar me ambasadorin e Timorit Lindor në OKB, z. Nelson Santos, me të cili ka biseduar për procesin e njohjes së Kosvës.

Nju-Jork, 12 nëntor 2008
 
Po në Nju-Jork, ministri Hyseni, është takuar me ambasadorin e Timorit Lindor në OKB, z. Nelson Santos, me të cili ka biseduar për procesin e njohjes së Kosvës.

Ministri Hyseni kërkoi që qeveria e Timorit Lindor të shqyrtojë mundësinë e njohjes së Kosovës.
Ambasadori i Timorit Lindor në OKB, z. Santos, ka thënë se populli dhe qeveria e vendit të tij e kupton thellë pozicionin e Kosovës dhe se shumë shpejt do të shqyrtohet mundësia e njohjes së Kosovës shtet të pavarur dhe Sovran.
 

Zëvendësministri Dedaj takon Presidentin e Zvicrës, Alain BersetMinistri i Jashtëm Pacolli shpreh ngushëllime për aksidentin e rrëzimit të avionit turk, ku humbën jetën 11 personaZëvendësministri i Punëve të Jashtme Besnik Hoti pret në takim zëvendësministrin e MTI-së, Faton ThaçiMinistri i Jashtëm Pacolli në takimin me homologun slloven Erjavec: Sllovenia tradicionalisht ka përkrahur Kosovën, do të rris edhe më shumë në të ardhmen