Na ndiqni në:

Hyseni takon sekretarin e organizatës së konferencës islamike

Ministri Hyseni sërish është takuar me sekretarin e Organizatës së Konferencës Islamike, z. Ekmeleddin Ihsanoglu, si dhe me përfaqësuesin e përhershëm të kësaj organizate në OKB, z. Abdul Wahab.

Nju-Jork, 12 nëntor 2008

Ministri Hyseni sërish është takuar me sekretarin e Organizatës së Konferencës Islamike, z. Ekmeleddin Ihsanoglu, si dhe me përfaqësuesin e përhershëm të kësaj organizate në OKB, z. Abdul Wahab.

Ministri Hyseni ka falënderuar sekretarin Ihasanoglu për angazhimin e tij të jashtëzakonshëm dhe të organizatës që drejton ai për të ndihmuar Kosovën në fazën e kërkimit të sa më shumë njohjeve për të.

Z. Ihsanoglu ka premtuar se do të vijojë aktivitetin në ndihmë Kosovës dhe se shpejt do të ketë edhe njohje të tjera nga vendet anëtare të Organizatës së Konferencës Islamike. 

Ministri i Jashtëm Pacolli në shtypin e Emirateve e Bashkuara Arabe: Nuk e harrojmë kontributin e Sheikh Zayedit për ndihmën e Emirateve dhënë KosovësMinistri i Jashtëm Pacolli në takimin me homologun nga Emiratet të Bashkuara Arabe: EBA do të rrisë mbështetjen për njohje dhe anëtarësim në Organizata Ndërkombëtare Ministri i Jashtëm Pacolli në Emirate të Bashkuara Arabe, flet për shtet-ndërtimin dhe ndërlikimet në diplomaciMinistri i jashtëm Pacolli takoi ambasadorin e Francës në Kosovë