Na ndiqni në:

Ministri Hyseni falënderon Emiratet e Bashkuara Arabe

Gjatë qëndrimit të tij në Nju- Jork, ministri Hyseni ka takuar edhe ministrin e Punëve të Jashtme të Emirateve të Bashkuara Arabe, Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan, të cilin e ka falënderuar për njohjen e Kosovës nga vendi i tij.

Nju-Jork, 12 nëntor 2008
 
Gjatë qëndrimit të tij në Nju- Jork, ministri Hyseni ka takuar edhe ministrin e Punëve të Jashtme të Emirateve të Bashkuara Arabe, Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan, të cilin e ka falënderuar për njohjen e Kosovës nga vendi i tij.

Ministri i Jashtëm i Emirateve të Bashkuara Arabe ka uruar institucionet dhe popullin e Kosovës për pavarësinë, si dhe ka premtuar që Emiratet e Bashkuara do të vazhdojnë të jenë përkrah Kosovës edhe në të ardhmen.

Bashkia e Kukësit nderon Ministrin e Jashtëm Pacolli për kontributin e tij gjatë luftës dhe vizionin për krijimin e Hapësirës së Përbashkët Ekonomike KombëtareZëvendësministri i Jashtëm Gjergj Dedaj nderohet nga Arbëreshët Deklaratë e MPJ-së në lidhje me Raportin e Komisionit Evropian mbi KosovënFjalimet e Zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, dhe Kryetarit të Bashkisë së Kukësit, z. Bashkim Shehu, me rastin e nderimit të zëvendëskryeministrit të parë dhe ministrit të jashtëm, Behgjet Pacolli me titujt: Qytetar Nderi i Kukësit dhe Nderi i Qarkut Kukës