Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri i Jashtëm Pacolli takohet me Ministren për Punë të Jashtme të Principatës së Lihtenshtajnit, vullnet i dyanshëm për thellimin e bashkëpunimitVaduz, 21 Qershor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli, ka vazhduar turneun e tij diplomatik në Evropë me...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli nis vizitën zyrtare në Principatën e Lihtenshtajnit, do të vazhdojë në Konfederatën zviceraneVaduz, 21 Qershor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli, ka nisur vizitën e tij zyrtare në Principatën e...më shumë
Ministri i Jashtëm, Pacolli, pranon letër falenderimi nga Sekretari Amerikan i Shtetit Pompeo, vlerësohen marrëdhëniet strategjike dhe speciale në mes dy vendevePrishtinë, 20 Qershor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, ka pranuar një letër falenderimi nga homologu...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli vizitë në Holandë, mbështetja holandeze për liberalizimin e vizave e rëndësisë së veçantëHagë, 20 Qershor 2018 – Në vazhdim të turneut të tij diplomatik vendeve anëtare të Bashkimit Evropian dhe me qëllimin e sigurimit të mbështetjes...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli vizitë zyrtare në Austri, kërkon mbështetje për liberalizimin e vizave dhe anëtarësim në Organizata NdërkombëtarePrishtinë, 19 Qershor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, ka nisur turneun e tij diplomatik ndaj disa vendeve...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli vizitë zyrtare në Austri, kërkon mbështetje për liberalizimin e vizave dhe anëtarësim në Organizata Ndërkombëtare Prishtinë, 19 Qershor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, ka nisur turneun e tij diplomatik ndaj disa vendeve...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2626