Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Hoxhaj telefonatë urimi me ministren e re kroate për Punë të Jashtme dhe Çështje EvropianePrishtinë, 23 qershor 2017 - Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj ka zhvilluar sot një telefonatë urimi me ministren e sapo emëruar për...më shumë
Komunikatë për medie: Kosova shtrinë përfaqësimin diplomatik edhe në Oqeanin PaqësorMaxhuro, Ishujt Marshall, 16 qershor 2017 – Pas hapjes së misionit të parë diplomatik në kontinentin afrikan, diplomacia e Kosovës ka bërë edhe një...më shumë
Mbahet takimi i radhës i Koordinatoreve Nacional të Fondit të Ballkanit PerëndimorQëllimi parësor i këtij takimi, respektivisht diskutimit dhe draftimit të këtyre dokumenteve është para-përgatitja e takimit të Ministrave te Punëve...më shumë
Ambasadori Prenkaj në Berlin konfirmon përkushtimin e Kosovës për përmbushje të zotimeve nga procesi i BerlinitBerlin, 31 maj 2017 – Drejtori i përgjithshëm i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, ambasadori Albert Prenkaj ka marr...më shumë
Drejtori i përgjithshëm Albert Prenkaj, pjesëmarrës në takimin përgatitor për Samitin e TrieshtesRomë, 25 maj 2017 – Drejtori i përgjithshëm i Ministrisë së Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ambasadori Albert Prenkaj, në...më shumë
Murtezaj udhëheq konsultimet politike bilaterale me AustrinëPrishtinë, 24 maj 2017 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj ka takuar një delegacion të nivelit të...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2561