Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Hoxhaj takime me Corker dhe Albright, SHBA-ja mbështet rrugën euro-atlantike të KosovësWashington, 23 mars 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar me agjendën e takimeve në Washington, ku sot ka...më shumë
Hoxhaj në takimin vjetor të koalicionit anti-ISIS, Kosova kontribuues i sigurisë në rajonWashington, 22 mars 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj po merr pjesë në takimin vjetor të ministrave të...më shumë
Hoxhaj në seancën e Kongresit Amerikan flet për zhvillimet në Kosovë dhe rajonWashington, 22 mars 2017 – Në ditën e dytë të qëndrimit në Washingron, ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar me realizimin...më shumë
Hoxhaj takon Hoyt Yee, mbështetje për njohjet dhe anëtarësimin e Kosovës në organizataWashington, 21 mars 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar agjendën e ngjeshur të vizitës në...më shumë
Hoxhaj takime në Kongres dhe me Bob Dole, ShBA-ja mbështetëse e madhe e KosovësWashington, 21 mars 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, po qëndron në Washington, në ditën e dytë të...më shumë
Hoxhaj për vizitë në Washington, agjendë të ngjeshur takimesh me kongresmenë dhe zyrtarë të lartë amerikanëWashington, 20 mars 2017 - Pas dy ditësh qëndrimi në New York, ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka udhëtuar për...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2495