Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Komunikatë për mediaPrishtinë, 31 Tetor 2017 – Ministria e Punëve të Jashtme deri më tash nuk ka pranuar asnjë dokument zyrtarë në lidhje me raportimet se kinse Republika e...më shumë
Zëvendës-Kryeministri Pacolli takon Kryeministrin e Turqisë Yildrim, Kosova dhe Turqia do të thellojnë marrëdhëniet bilaterale Prishtinë, 27 Tetor 2017 – Në përfundim të vizitës së tij në Turqi, Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i...më shumë
Mbahet Forumi Ekonomik –Kosovë Turqi, Pacolli fton bizneset turke të rrisin investimet në KosovëPrishtinë, 27 Tetor 2017 – Në ditën e dytë të vizitës zyrtare në Turqi, Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli vizitë zyrtare në Turqi, Turqia do ta mbështesë edhe më shumë KosovënPrishtinë, 26 Tetor 2017 – Turqia do ta mbështesë Kosovën edhe më shumë se më parë dhe në të gjitha proceset. Ky është përfundimi...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli në takimin me diplomatin amerikan Yee: Zgjidhjet ekonomike lehtësojnë marrëdhëniet ndër-etnikePrishtinë, 25 Tetor 2017 – “Zgjidhjet ekonomike janë shumë të mira për të lehtësuar marrëdhëniet ndër-etnike”. Kështu janë...më shumë
Prej 1 nëntorit Kosova dhe Italia fuqizojnë marrëveshjen për rregullimin reciprok të transportit rrugor ndërkombëtar të udhëtarëve dhe mallravePrishtinë, 25 tetor 2017 - Republika e Kosovës dhe Republika e Italisë kanë njoftuar njëra tjetrën për përmbushjen e procedurave të tyre të brendshme...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2594