Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Mbahet Forumi Ekonomik –Kosovë Turqi, Pacolli fton bizneset turke të rrisin investimet në KosovëPrishtinë, 27 Tetor 2017 – Në ditën e dytë të vizitës zyrtare në Turqi, Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli vizitë zyrtare në Turqi, Turqia do ta mbështesë edhe më shumë KosovënPrishtinë, 26 Tetor 2017 – Turqia do ta mbështesë Kosovën edhe më shumë se më parë dhe në të gjitha proceset. Ky është përfundimi...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli në takimin me diplomatin amerikan Yee: Zgjidhjet ekonomike lehtësojnë marrëdhëniet ndër-etnikePrishtinë, 25 Tetor 2017 – “Zgjidhjet ekonomike janë shumë të mira për të lehtësuar marrëdhëniet ndër-etnike”. Kështu janë...më shumë
Prej 1 nëntorit Kosova dhe Italia fuqizojnë marrëveshjen për rregullimin reciprok të transportit rrugor ndërkombëtar të udhëtarëve dhe mallravePrishtinë, 25 tetor 2017 - Republika e Kosovës dhe Republika e Italisë kanë njoftuar njëra tjetrën për përmbushjen e procedurave të tyre të brendshme...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli: Mbledhja e përbashkët në mes të Kosovës dhe Maqedonisë vitin e ardhshëm, u pajtuam që ta mbështesim njëri tjetrin në nisma rajonale, evropiane dhe organizata ndërkombëtarePrishtinë, 25 Tetor 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, e filloi...më shumë
Ministri i Jashtëm Pacolli: Katari do të mbështesë fuqishëm anëtarësimin e Kosovës në Organizata NdërkombëtarePrishtinë, 24 Tetor 2017 – Shteti i Katarit ka mbështetur dhe qëndruar pranë Kosovës në të gjitha proceset dhe do të vazhdojë t’i jap...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2568