Na ndiqni në:

Lajme - MPJ

Zëvendës-Kryeministri i parë dhe Ministri i Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, pranon detyrën zyrtare si Ministër i JashtëmPrishtinë, 11 Shtator 2017 - Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, ka pranuar sot detyrën zyrtare si Ministër i Jashtëm i...më shumë
Republika e Kosovës dhe Bashkimi Evropian nënshkruajnë Memorandumin për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale, 2017Prishtinë, 6 Shtator 2017 – Republika e Kosovës dhe Bashkimi Evropian kanë nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit në lidhje me vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale...më shumë
Ministri Demaj pranon kopjen e letrave kredenciale nga Ambasadori i ri slloven, vlerësohen marrëdhëniet tradicionalisht miqësore në mes dy vendevePrishtinë, 6 Shtator 2017 – Ushtruesi i Detyrës së Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Emanual Demaj, ka pranuar kopjen e...më shumë
Zëvendës-ministri Murtezaj kërkon përshpejtimin e proceseve integruese në Forumin Strategjik të BleditBled, 6 Shtator 2017 - Në ditën e dytë të punimeve në kuadër të Forumit Strategjik të Bledit, është mbajtur paneli i nivelit të lartë...më shumë
Zëvendës-Ministri Murtezaj në Forumin e Bledit, Kosova e gatshme të kryesojë me Procesin e Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP-it)Bled, 5 Shtator 2017 – Zëvendës-ministri i Punëve të Jashtme në detyrë i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj, është duke e...më shumë
Ministri Demaj takon ambasadoren e Greqisë, e falënderon për mbështetjen greke në nismat rajonale dhe Organizatat NdërkombëtarePrishtinë, 4 shtator 2017 – Ushtruesi i Detyrës së Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Emanuel Demaj, ka pritur në...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2261