Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Republika e Kosovës dhe Mbretëria e Arabisë Saudite vendosën marrëdhëniet diplomatikeRepublika e Kosovës dhe Mbretëria e Arabisë Saudite kanë vendosur sot marrëdhëniet diplomatike mes dy vendeve.më shumë
Ministri Hyseni priti një delegacion nga vendet arabeMinistri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Skender Hyseni, pati sot një takim të gjatë me një delegacion nga vendet arabe, të...më shumë
Ministri Hyseni priti ambasadorin e parë të Austrisë në Republikën e Kosovës Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Skender Hyseni, priti ambasadorin a parë të Austrisë në Kosovë, z. Walter-Maria Stojan, i...më shumë
Republika Domenikane njohu Republikën e KosovësMinistria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka marrë një letër, lëshuar nga Sekretariati i Shtetit i Republikës Domenikane për...më shumë
Jordania njohu Republikën e KosovësMbretëria Hashemite e Jordanit ka njohur Republikën e Kosovësë, shtet sovran dhe të pavarur. Lajmin ja bëri të ditur zyrtarisht, ministrit të Punëve...më shumë
Ministri Hyseni ka udhëtuar drejt KroacisëMinistri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni ka udhëtuar sot drejt Kroacisë. më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2495