Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri Hyseni merr pjesë në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve të Kartës së Adriatikut
Dubrovnik, 9 korrik 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka marrë pjesë sot në takimin e Ministrave të...
më shumë
Ministri Hyseni udhëton për në Dubrovnik Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka përfunduar qëndrimin e tij në Nju Jork, ku mori pjesë në mbledhjen e...më shumë
Ministri Hyseni udhëton për në Nju Jork4 korrik 2010 - Pas përfundimit të qëndrimit të tij në Krakow të Polonisë, ku ka marrë pjesë në Takimin e Nivelit të Lartë të...më shumë
Takime të shumta të Ministrit Hyseni në Krakow të PolonisëGjatë qëndrimit të tij në Krakow të Polonisë, me rastin e Takimit të Nivelit të Lartë të Komunitetit të Demokracive, Ministri i Punëve...më shumë
Ministri Hyseni merr pjesë në Takimin e Nivelit të Lartë të Komunitetit të Demokracive në Krakow të Polonisë Krakow, 2 korrik 2010

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, po merr pjesë në Takimin e Nivelit të Lartë të...
më shumë
Sqarim lidhur me ofrimin e shërbimeve konsullore nga misionet diplomatike dhe konsullore të Republikës së KosovësNë numrin e datës 28 qershor 2010 të të përditshmes “Express”, paraqitet si një ndër lajmet kryesore artikulli me titull: “Mashtrimet e...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2593