Na ndiqni në:

Lajme MPJ

Ministri Hyseni u bën thirrje shteteve që të njohin pavarësinë e Kosovës pas rezolutës së Asamblesë së Përgjithshme Nju Jork, 13 shtator 2010 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, është duke vazhduar qëndrimin e tij në Nju Jork,...më shumë
Aktivitet i ngjeshur i delegacionit shtetëror të Kosovës në Nju-JorkNju Jork, 8 shtator 2010
Në kuadër të aktivitetit të ngjeshur që ka pasur këto ditë në Nju-Jork, delegacioni i Republikës së Kosovës, i...
më shumë
Presidenti Sejdiu dhe Ministri Hyseni kërkuan njohjen nga shtetet e Komunitetit të KaraibeveNju Jork, 7 shtator 2010
Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu dhe Ministri i Jashtëm, Skender Hyseni kanë takuar sot në Nju-Jork...
më shumë
Presidenti Sejdiu dhe Ministri Hyseni takuan përfaqësuesit e vendeve të Ligës së Shteteve ArabeNju Jork, 7 shtator 2010
Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Skender Hyseni patën sot, në...
më shumë
Ministri Hyseni pati një darke pune me Ambasadoren Amerikane Rosemary DiCarlo Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Skender Hyseni, ka pasur në Nju Jork një darkë pune me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të...më shumë
Hondurasi njeh Republikën e KosovësRepublika e Hondurasit ka njohur sot zyrtarisht Kosovën shtet të pavarur dhe sovran. Vendimi për njohjen e Kosovës i është kumtuar sot Ministrit të Punëve...më shumë
Zgjedh Faqen

Artikuj: 2604